Forbrukslån
Casinor.com

Vil du bli med i Grønn Ungdoms arbeidsutvalg?

Vil du bli en del av teamet som skal bygge videre på Norges raskest voksende ungdomsparti i året som kommer?

På landsmøtet 1.-3. mars skal vi velge nytt arbeidsutvalg for Grønn Ungdom. Derfor søker vi ivrige og engasjerte mennesker som vil stille som kandidater. Arbeidsutvalget er den arbeidende kjernen i Grønn Ungdom, og stedet for deg som virkelig vil være med å legge premissene for Grønn Ungdoms arbeid i tiden fremover. Arbeidsutvalget består av følgende verv:

Kandidater til Arbeidsutvalget bør ha mulighet til å være en del av arbeidsmiljøet på Grønn Ungdoms kontorer i Oslo. I året som har gått har Arbeidsutvalget hatt møter ca annenhver uke, men mye av arbeidet legges ned mellom møtene. Et verv i Arbeidsutvalget innebærer mye hardt og krevende arbeid, men vi kan samtidig tilby et fantastisk arbeidsmiljø, viktige erfaringer og usedvanlig meningsfylte arbeidsoppgaver. Kan du tenke deg å bidra til flere grønne skoger sammen med en fantastisk gjeng ungdommer det neste året? Har du tid og lyst til å ta i et tak?

Da vil vi høre fra deg! Du trenger ikke å ha noen tilknytning til Grønn Ungdom fra før av, men du bør ha et en betydelig ståpåvilje og et sterkt engasjement for grønn politikk.

Ta kontakt med oss i valgkomiteen på mariehlh@gmail.com. Skriv gjerne litt om hvorfor du ønsker og stille som kandidat og hvilke egenskaper du tror at du kan ta med deg inn i Grønn Ungdoms arbeidsutvalg. Hvis du har erfaring du tror kan være relevant vil vi gjerne høre om det! Fristen for å melde seg som kandidat til Arbeidsutvalget er 18 januar.

Vi håper å høre fra deg og tar gjerne imot spørsmål hvis du vurderer å stille og vil vite mer om hva vervet innebærer! Send spørsmål på mail, eller ta kontakt med en en av oss på telefon.

Valgkomiteen i Grønn Ungdom 2012/2013 består av
Marie Loe Halvorsen: mariehlh@gmail.com/91643732
Knut F. Qvigstad: knut.qvigstad@gmail.com/95184391
Torkil Vederhus: torkilv@gmail.com/41589316
Camilla Holm: brusboks@gmail.com/99531648

Leave a Reply