Forbrukslån
Casinor.com

VERV FLEST, VINN SOMMERLEIR!

Vi kjører igang vervekampanje for valgkampen 2015 – HURRA!

Konkurransen er allerede igang, og varer fram til valgdagen 14. september.

Konkurransen går ut på å verve så mange nye medlemmer til Grønn Ungdom som overhodet mulig. Alle medlemmer av Grønn Ungdom kan delta.

Premiene i år går til de fire beste ververne.

Første og andre plass får delta på Grønn Ungdoms SOMMERLEIR i 2016 helt gratis!

Tredje og fjerde plass vinner VALGFRI GRATIS T-SKJORTE!

Vinnerne får selvfølgelig også mye heder og ære på Grønn Ungdom sin Facebook-side og i nyhetsbrevet.

Vi kårer både de beste ververne og beste fylkeslag. Kanskje GU Troms vil ha vervebattle mot GU Møre & Romsdal? Eller GU Østfold mot GU Vestfold?

Så hva venter du på!?

I dag har Grønn Ungdom nesten 1200 medlemmer, noe som er veldig bra. MEN – vi ønsker oss enda flere, så vi kan bli en enda sterkere og mer slagkraftig organisasjon. Grip muligheten nå som dere skal ut og treffe folk og snakke politikk i valgkampen!

“Hvor kan jeg verve?” lurer du kanskje?

Dere kan verve når dere står på stands, etter en debatt, på valgtorg, på skolen, på fest, i pausen på en fotballkamp, eller på en familiemiddag. Det er bare kreativiteten som setter grenser.

For å verve folk over nettet, kan dette skjemaet brukes. Det går an også an å skrive ut innmeldingsskjema som folk kan fylle inn. Det finner du her. Dette må sendes inn til Grønn Ungdom, Hausmanns gate 19, 0182 Oslo.

“Men, jeg trenger argumenter for å overbevise folk om å bli med i GU,” tenker du kanskje? Du finner argumentheftet for valgkampen her.

Klar – ferdig – gå – verv!

Leave a Reply