Forbrukslån
Casinor.com

Velkommen til #GUsommer 2017!

Vår sommerleir på naturskjønne Risøya i Aust-Agder skjer i år mellom 31. juli og 4. august. Vi håper DU har rukket å melde deg på!

Tradisjonen tro bor vi på Risøy folkehøyskole. Her er det internater med to-seks på hvert rom. Du blir fort kjent med andre grønne og inkluderende ungdommer som vil ha det kjekt på leir. Grønn Ungdoms arbeidsutvalg vil være til stede hele leiren og sørge for å skape et godt miljø der alle trives!

Reise

Grønn Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisevei. Mer informasjon om reise kan du lese om her.

PROGRAM

Hovedfokuset på årets sommerleir vil være på stortingsvalget 11. september. Vi skal kickstarte stortingsvalgkampen og skolevalgkampen som Grønn Ungdom har ansvar for. MDG skal over sperregrensa, vi skal innta Stortinget med en enda større gruppe,  og Grønn Ungdom skal jobbe hardt for å bidra til det. Vi får derfor besøk av mange dyktige mennesker gjennom hele uka som skal skolere oss i politikk og valgkamp, så vi er godt utrustet til å vinne valget.

Siesta

Hver dag mellom kl. 13-15 er det siesta på sommerleir. GUs arbeidsutvalg arrangerer mange forskjellige aktiviteter du kan delta på. Det blir blant annet dansekurs, kano, bading, volleyball, teatersport og nyttevekstvandring. Ta med klær til det du ønsker å være med på!

Klesbyttekveld

Tirsdag kveld skal vi spare kloden for masse ressurser og gjennomføre delingsøkonomi i praksis! Forskning viser nemlig at cirka 60% av klærne i klesskapene våre nesten aldri blir brukt! Du har derfor nå en gyllen mulighet til å ta med disse klærne til sommerleir og bytte dem mot noen andre klær. Ta med 5-10 plagg hver som du vil gi bort, og få med deg noen “nye” plagg hjem igjen.

Bålkos

Onsdag kveld tenner vi bål og koser oss med sang, musikk og marshmallows. Kan du spille gitar, banjo, ukulele eller noe annet du kan ta med til bålkosen? Ta det med!

Grønne Talenter

Det er plenty av talent i Grønn Ungdom. Vi har derfor vårt helt egne talentshow på torsdag kveld! Kan du spille saksofon, danse, lese dikt, slå hjul, synge, vise korttriks, eller noe annet kult å vise fram? Da bør du melde deg på Grønn Talenter! Påmeldingslister blir hengt opp på leiren.

Her er programmet for uka:

Har du spørsmål? Ta kontakt med sommerleirhøvding Ingvild Kessel på telefon 48071096 eller e-post: ingvild@mdg.no.

See you at Risøya!

Leave a Reply