Forbrukslån
Casinor.com

Velkommen til Grønn Ungdoms sommerleir 2023

Bli med Norges grønneste ungdommer på vår sommerleir på naturskjønne Risøya. Vi håper du har melde deg på! Grønn Ungdoms sommerleir 2023 holdes på Risøy folkehøyskole i uke 31 (31 juli-04. august).

Påmelding her: https://www.deltager.no/event/416397#init

På programmet står GUs egne folkevalgte Elisabeth Udjus, MDG nestleder Ingrid Liland, Oslo MDG nestleder Lan Marie Berg og MDG leder Arild Hermstad, sammen med rusaktivist André Nilsen, leder av norsk Handikapforbund Tove Linnea Brandvik og miljøfilosof Arne Johan Vetlesen sammen med flere.

Tradisjonen tro bor vi på Risøy folkehøyskole. Her er det internater med to-seks på hvert rom. Du blir fort kjent med andre grønne mennesker og inkluderende ungdommer som vil ha det kjekt på leir. Grønn Ungdoms sentralstyre vil være til stede hele leiren og sørge for å skape et godt miljø der alle trives!

Sommerleiren har begrenset antall plasser som fylles opp raskt

 Lurt å være tidlig ute;) Alle som melder seg på tidlig med i trekningen av gratis billetter til sommerleir.

Reise til og fra leiren

GU-bussen kjører fra Oslo til Risøya via Grenstøl bussterminal i Tvedestrand. Bussen går fra Oslo klokka 12 den 31. juli, og fra Tvedestrand klokka 16. Bussen går samme rute tilbake, og kjører fra Risøya ca. klokka 14:00 den 04. august. Vi sikter på å være tilbake i Oslo klokka 18:00. GU dekker billigste og mest miljøvennlige reise til/fra Oslo/Tvedestrand, så lenge den er bestilt før 1. juli. Fly dekkes bare fra Nord-Norge. Ved spørsmål om reise, ta kontakt med leirsjef på aasne@gronnungdom.no, eller din fylkesleder. OBS! Vi dekker ikke nattkupé på tog.

Tilrettelegging er en viktig prioritering for oss, gi oss beskjed om det er noe vi burde vite for å sørge for at din leiropplevelse blir best mulig.

Har du spørsmål om leiren eller påmeldingen? Har du ikke mulighet til å betale for plass på sommerleir, men ønsker å være med? Ta kontakt med oss!

Mvh Sommerleirgruppa:)

Tidspunkt

Startdato: 31.07.2023 12:00

Sluttdato: 04.08.2023 18:00

Legg til i kalender

Sted

Risøya
Risøyveien 15
Gjeving
4912

Kontaktperson for arrangementet

Åsne Nilsen

41617276

aasne@gronnungdom.no