Forbrukslån
Casinor.com

Velkommen til Grønn Ungdoms landsmøte i Oslo!

Har du lyst til å bli en del av Norges mest spennende ungdomsparti? 18. til 20. februar møtes unge fra hele landet for å delta på årets viktigste og morsomste begivenhet i Grønn Ungdom.I løpet av året har vi stiftet fylkeslag i Oslo, Akershus og Sør Trøndelag, mens Hordaland er rett rundt hjørnet. Medlemsmassen vår vokser over hele landet og på landsmøtet samles vi alle sammen for å bli bedre kjent med hverandre og for å stake ut kursen frem mot valgkampen i 2011.

På programmet står også besøk fra, blant annet Leder i Natur og Ungdom Ola Skaalvik Elvevold, Siri Martinsen fra NOAH ,og MDGs nasjonale talskvinne Hanna E. Marcussen. Det blir paneldebatter, foredrag og selvsagt tid til trivelige måltider og lange kvelder, med filmer, hygge og diskusjoner.

Grønn Ungdoms landsmøte er også stedet for deg som vil lære mer om grønn politikk. Det er stedet for deg som er nysgjerrig på hvem vi er og ønsker å vite mer om hvordan akkurat du kan bidra. Kort sagt, dette er stedet for deg som vil bli en del av Norges minste, men desidert hyggeligste ungdomsparti.

På landsmøtet skal vi også bestemme hvilke saker som skal være Grønn Ungdoms hovedsaker i valgkampen, vi skal planlegge skoledebattene og vi skal bestemme hvem som skal sitte i Grønn Ungdoms arbeidsutvalg/landsstyre i det viktige valgåret 2011. Hvis du vil bli med på å skape grønt gjennombrudd ved valget i september er du hjertelig velkommen til å stille til valg! Vi trenger din innsats!

Landsmøtet åpner fredag 18 februar kl 17.00, men for dere som har muligheten blir det noe program allerede fra kl 13.00. På søndagen satser vi på å være ferdige ved 14.00 tiden. Husk at du har rett på politisk fravær hvis du er skoleelev og må bruke fredagen for å komme deg til landsmøtet! Mesteparten av programmet, samt overnatting vil finne sted på en skole sentralt i Oslo og det blir fellesoppmøte på Oslo S kl 16.00 for alle som ikke finner veien til skolen på egenhånd. Mer detaljert info om dette kommer snart!

Hele arrangementet koster kun kr 450 kroner og da er mat, overnatting og billigste reisemåte til og fra Oslo inkludert! Bestill billetter så raskt som mulig og husk kvitteringene!

Du er hjertelig velkommen uansett om du bare er nysgjerrig på hvem vi er, eller har lyst til å bli litt mer aktiv. Meld deg på ved å sende en epost som inkluderer navn, telefonnummer og adresse til gu@mdg.no. Spørsmål kan rettes til Knut F Qvigstad på 95 18 43 91, eller på mail: knut.qvigstad@mdg.no!

Vi håper å se nettopp deg på landsmøtet!

Hilsen alle oss i Grønn Ungdoms Arbeidsutvalg!

Leave a Reply