Forbrukslån
Casinor.com

Valgkomiteens innstilling klar

Valgkomiteen i Grønn Ungdom innstiller på Ingrid Ophaug Dahl og Hallvard Surlien som talspersoner før årets landsmøte.

Valgkomiteen har nå levert sin innstilling til nytt arbeidsutvalg i Grønn Ungdom for perioden 2013-2014. Nåværende kvinnelig talsperson Ida Karina Kann tar ikke gjenvalg. Valgkomiteen har innstilt på Ingrid Ophaug Dahl.

Ophaug Dahl er 21 år og kommer fra Os i Hordaland. Hun har vært medlem av arbeidsutvalget det siste året og er valgt til 2. kandidat på De Grønnes stortingsliste i Hordaland.

– Det er en ære og et stort ansvar å bli innstilt som ny talsperson i dette viktige valgåret. Jeg er klar, og skal gjøre mitt ytterste for å gjøre Grønn Ungdom synlige og gjeldende. I år skal for første gang i norsk historie et grønt parti inn på Stortinget, og da ønsker jeg å bidra, sier Ingrid Ophaug Dahl.

Valgkomiteen har innstilt på gjenvalg av nåværende mannlig talsperson Hallvard Surlien. Surlien er 23 år, kommer fra Kongsberg. Han har vært talsperson siden landsmøtet i februar i fjor og er valgt til 5. kandidat på De Grønnes stortingsliste i Oslo.

– Norge skriker etter et grønt parti som tør å utfordre oljeindustrien og tør å starte å bygge en fornybar framtid. For å få De Grønne inn på Stortinget er det avgjørende med et sterkt Grønn Ungdom. Med denne innstillinga er vi klare for det grønne gjennombruddet, sier Hallvard Surlien.

Valgkomiteen har også innstilt Anders Skyrud Danielsen som generalsekretær (gjenvalg – nytt verv), Kristian Normand som internasjonal kontakt (gjenvalg), Sara Marie Blichner som AU-medlem (gjenvalg – nytt verv), Pål Thygesen som AU-medlem (gjenvalg – nytt verv), John Slinning Jannesson (gjenvalg), Andrea Søgnen Tveit (ny), Sabina Syed (ny), Øyvind Aukrust (ny) og Hanne Johansen (ny). Les Valgkomiteens innstilling.

Leave a Reply