Forbrukslån
Casinor.com

Søk utveksling med Kenya Young Greens!

Marie og John sammen med KYG-medarbeidere utenfor kontoret i Nairobi.

I forbindelse med utvekslingsprosjektet mellom Kenya Young Greens (KYG) og Grønn Ungdom, reiste Marie Storli (prosjektleder) og John Slinning Jannesson (internasjonal kontakt i GU) til Nairobi på partnermøte i mars.

Der ble de møtt av KYGs leder Ann Bulimu og hennes medarbeidere. Marie og John møtte også KYGs samarbeidspartnere Mazingira og The Green Belt Movement, som vil være støttespillere under utvekslingsoppholdet i Kenya. Prosjektet ble planlagt over en lav sko, parallelt med utflukter til blant annet en søppelfylling utenfor Nairobi, hvor KYG håper å starte et biogass-prosjekt. De to representantene fra Internasjonalt Utvalg møtte også Rose Wachuka, som sitter i styret til Global Young Greens.

Prosjektet har oppstart i august 2014, da de to Kenyanske deltakerne ankommer Norge. Det vil være et fire måneder langt opphold i Norge, før de de fire deltakerne fortsetter utvekslingsprosjektet i Kenya i januar 2015. Deltakerne skal følge vertsorganisasjonen i sitt daglige arbeid, i tillegg til å følge et eget program med oppgaver som deltakerne selv er med på å utforme.

Formålet med utvekslingen er gjensidig kunnskapsoverføring mellom KYG og GU, som skal bidra til å utvikle organisasjonene. Utvekslingen skal være en begynnelse på et langvarig samarbeid mellom de to søsterorganisasjonene, som igjen vil knytte den grønne globale bevegelsen enda litt tettere. Klimarettferdighet vil være en av prosjektets grunnpilarer.

Søk her

Frist 21. april.

Følg utvekslingen på Internasjonalt Utvalgs Facebookside

Leave a Reply