Forbrukslån
Casinor.com

Talspersoner for en dag

Grønn Ungdom hadde torsdag besøk av to elever i anledning OD-dagen, Amanda Iversen Orlich og Paul Wilhite, som var talspersoner for en dag. Begge to har et sterkt engasjement i miljøpolitikk. 

Dagen startet med å legge strategi for å nå unge velgere i valgkampen, der Amanda og Paul hadde mye å bidra med. De foreslo blant annet hvilke temaer vi burde fokusere på, hvilke medier vi bør bruke og hvordan vi kan engasjere ungdom. Et av de viktigste poengene de kom med var at nærpolitikk og lokal aktivitet for ungdom er viktig for å øke engasjementet. En av prioriteringene til Grønn Ungdom framover er nettopp å opprette lokal aktivitet der grønne ungdommer ønsker å engasjere seg.

Deretter var det lunsj og omvisning på Oslo Rådhus med talskvinne i Miljøpartiet De Grønne, Hanna E. Marcussen. Hanna fortalte om bystyrearbeidet og hvordan det er å jobbe med grønn politikk til daglig. Amanda og Paul var nysgjerrige, og kom med mange gode spørsmål til Hanna. Til slutt var det skriving av tekster til nettsidene, som blir publisert senere.

Årets Operasjon Dagsverk går til utdanning for kasteløse barn og unge i Nepal. Dette er en sak Grønn Ungdom mener er viktig å sette fokus på, og det var en glede å kunne ha elever på besøk. Du kan lese mer om årets OD-prosjekt her.

Leave a Reply