Forbrukslån
Casinor.com

Sommerleirsuksess

Forrige uke gikk den hittil største sommerleiren i Grønn Ungdoms historie av stabelen på Buskerud folkehøgskole i Øvre Eiker.  Talsperson Lage Nøst er storfornøyd:

– Denne uka kan vi leve lenge på. Vi har diskutert grønn ideologi med erfarne politiske aktører, og snakket åpent om alt fra likestilling og feminisme, til biologisk mangfold og skogvern. Vi har spilt volleyball og hatt konserter, og kanskje viktigst av alt, blitt bedre kjent med hverandre, sier Nøst.

Leirdeltakerne storkoste seg i varmen.
Leirdeltakerne storkoste seg i varmen.

Rundt 60 medlemmer tilbrakte en gloheit sommeruke sammen, med hygge, bading og politisk påfyll. Blant sommerleirdeltakerne var det flere medlemmer som var på sitt aller første arrangement i regi av Grønn Ungdom. Sommerleirhøvding Isa M. A. Isene gleder seg over å kunne ta i mot mange nye på en nasjonal samling:

– Det er kjempegøy med så mange nye, ressurssterke mennesker i Grønn Ungdom-familien. Både vi og verden trenger dem, sier hun.

I løpet av de fem dagene ble leiren gjestet av blant andre komiker og styremedlem i Grønt Kvinnenettverk, Shabana Rehman, stortingsrepresentantene Rasmus Hansson (MDG) og Per Olaf Lundteigen (SP), samt tidligere “språkrör” i svenske Miljöpartiet, Maria Wetterstrand.

Se flere bilder fra sommerleiren her.

Leave a Reply