Forbrukslån
Casinor.com

Seminar – Våre viktigste veiskiller!

Lørdag 6 november fra kl 11.00 – 16.30, inviterer Grønn Ungdom til heldagsseminar i Oslo!  

Seminaret er Grønn Ungdoms største arrangement i Oslo denne høsten og vi kan love deg en spennende og hyggelig lørdag med mange gode foredrag. Organisasjoner som Natur og Ungdom og Utviklingsfondet er invitert til å innlede og det blir debatt om hvordan vi kan vinne kampen mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. I tillegg blir det gratis saft og grøt til lunch.

Hovedtemaet for seminaret er Mat, Klima og Energi i fremtiden. Hvis verdens befolkning skal sikres nok mat, et levelig klima og en stabil energiforsyning i fremtiden må vi gjøre de riktige veivalgene nå! På seminaret skal vi diskutere hvordan disse tre utfordringene henger nøye sammen og hvordan politikernes løsninger må avspeile dette. (Hele programmet for dagen finner du på facebook eventen – http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=164772790208584!

Seminaret er gratis og åpnet for alle og finner sted i MDGs partikontorer i Karl Johans Gate 6.B. Vi håper å samle så mange sim mulig til en hyggelig og lærerik lørdag i Oslo! Send din påmelding til gu@mdg.no innen fredag 5.11!

Har du spørsmål? Kontakt Knut F Qvigstad på tlf 95 18 43 91/ knut.qvigstad@mdg.no

Leave a Reply