Forbrukslån
Casinor.com

Saksutvalg på digitale rettigheter

Grønn Ungdom valgte på landsmøtet i februar digitale rettigheter som en av tre hovedsaker i 2012. Du inviteres herved til oppstartsmøte i saksutvalg på digitale rettigheter tirsdag 13. mars.

I hvor stor grad skal myndigheter og private aktører ha rett til å overvåke og lagre informasjon om deg? Skal nettsider som Wikipedia og Facebook kunne stenges ned hvis det blir delt kopibeskyttet materiale? Skal fildeling på internett være lovlig eller ulovlig? Hvordan skal kultur deles slik at artister og kunstnere sikres en anstendig inntekt? Hvordan kan internett brukes til å styrke og verne om demokratiet – ikke begrense det?Hvis disse spørsmålene interesserer, engasjerer og fascinerer deg: Kom på oppstartsmøte i Grønn Ungdoms utvalg på digitale rettigheter!

Vi inviterer til oppstartsmøte på kontoret i Skippergata 33 tirsdag 13. mars kl 18.00. Hanna Marcussen, nasjonal talsperson i Miljøpartiet De Grønne og nestleder i Digitalt Personvern, kommer for å innlede om temaet.

Ønsker du å bli medlem eller bare vite mer om utvalget, kan du kontakte talsmann for Grønn Ungdom, Hallvard Surlien på hallvard.surlien@gronnungdom.no eller tlf 930 49 035.

Etter møtet er det duket for lanseringsfest for Grønn Ungdoms nye nettsider!

Leave a Reply