Forbrukslån
Casinor.com

REKORDVALG FOR DE GRØNNE

Nå er valgkampen over og resultatet avgjort. Hadde du håpet at vi skulle nå sperregrensa, eller komme inn med flere på Stortinget? Er du skuffa over at Frp får fortsette i regjering? Bli med oss og kjemp videre!

Skuffa eller stolt?

Alle forventninger ble ikke nådd, men det er all grunn til å være stolt over innsatsen og og resultatet fra valgkampen.Som det ferske og lille partiet MDG er, så har de utrettet enormt mye i valgkampen:

 

Løvetann vokser gjennom asfalt

Dette må vi også se i sammenheng med hvor langt vi er kommet. Husk at vi er en liten løvetannspire i norsk politikk. Før 2012 har folkene i Grønn Ungdom og MDGere slitt i over 20 år for å bli hørt, uten å en gang få en egen søyle på meningsmålingene. Men løvetannen vokser gjennom betong og asfalt! Plutselig: BAAAM! – 2013: inn på Stortinget – 2015: 284 folkevalgte i alle fylker. Og nå i 2017 så klarer vi å bli gjenvalgt, og fortsetter å vokse!

I tillegg har vi i disse fire årene utviklet oss enormt mye. Vi har lært oss the Game of Stortinget, laget alternative statsbudsjetter, laget et solid partiprogram og utviklet en organisasjon som har verktøy for å håndtere alle slags situasjoner. Vi har funnet og aktivisert flinke folk i stortingsgruppa, valgkampsmaskineriet, kommunestyrer, fylkesting, listetopper og Grønn Ungdom – et solid grunnlag av ressurspersoner som vi skal bygge partiet videre på.

Framtida er full av muligheter for De Grønne i Norge, det har vi erfart i skolevalget (hvor vi fikk 6,8%). Som en VG-kommentator sier det:

«Klarer de å holde på ungdommen som stemte dem frem til en oppslutning på 6,8 prosent i årets skolevalg, kan fremtiden absolutt se grønn ut.»

 

Finn ditt nærmeste fylkeslag og hjelp oss med kampen for å redde verden!

 

 

Leave a Reply