Forbrukslån
Casinor.com

Oppland grønnes

Grønn Ungdom Oppland hadde et velykket årsmøte i helga. Therese Bendiksen er nyvalgt leder, og ser fram til å gjøre Grønn Ungdom mer synlige.

– Miljøpartiet De Grønne har vokst både lokalt og nasjonalt, og vi gleder oss til å få et aktivt ungdomslag i Oppland, sier den nyvalgte lederen.

I tillegg består styret av vesteråling Ailinn Karlsen, lillehammring Ingvild Kessel, Ida Mathisen fra Gran og Kristina Valheim Stiauren fra Gjøvik, tidligere talsperson for Miljøpartiet De Grønne Oppland. Alle i styret er engasjert i en mer rettferdig verden og setter dyrevelferd høyt. De vil derfor arrangere fakkeltog mot pelsfarmer i samarbeid med dyrerettighetsorganisasjonen NOAH den 9. november på Lillehammer.

Kommende planer for høsten vil bli tema da første styremøte blir avholdt onsdag 30. oktober kl 18:00 hjemme hos Therese og Ailinn i Fossveien 14 i Lillehammer.

– Alle medlemmer er velkommen på styremøter, og vi ønsker spesielt å få flere aktive gutter for å få en bedre kjønnsbalanse, er kommentaren fra styret som sier at de nå har 46 medlemmer i Grønn Ungdom Oppland.

Leave a Reply