Forbrukslån
Casinor.com

Nytt fylkeslag i Troms!

Etter et svært vellykket oppstartsmøte ble Grønn Ungdoms fylkeslag i Troms startet opp lørdag. Vi har nå fylkeslag i alle landsdeler og kan med rette kalle oss et landsdekkende ungdomsparti.

Grønn Ungdom hadde lørdag 13. oktober oppstartsmøte i Tromsø. Til styret ble valgt Oskar Alvereng som leder, Lise Lorentzen som økonomiansvarlig, Jens Petter Grini Pedersen som sekretær og Maiken Benjaminsen som styremedlem. Fylkeslaget gleder seg til å ta fatt på å jobbe med grønn politikk.

– Det er flott at vi har fått et grønt pust her i nord, og vi tror det er store muligheter til å vokse og la grønn politikk bre seg over hele fylket, sier leder i Grønn Ungdom Troms, Oskar Alvereng.

Fylkeslaget planlegger å jobbe spesielt med olje og dyrevern, som også er blant Grønn Ungdoms hovedsaker.

– Vi må jobbe for å endre fokuset fra olje til grønn industri og teknologi. Det kan skapes arbeidsplasser utenom oljeindustrien. Næringslivet må ikke bli for ensidig, sier Alvereng.

På møtet var også arbeidsutvalgsmedlem Anders Skyrud Danielsen og nasjonal talsmann i Grønn Ungdom Hallvard Surlien. De er svært fornøyd med at Grønn Ungdom nå er tilstede i Nord-Norge.

– Grønn Ungdom er et av Norges raskest voksende ungdomspartier, og dette er en ny milepæl for oss. Vi gleder oss til å jobbe fra Vest-Agder i sør til Troms i nord for å få Miljøpartiet De Grønne inn på Stortinget i 2013, sier Hallvard Surlien, nasjonal talsmann i Grønn Ungdom.

 

Leave a Reply