Forbrukslån
Casinor.com

Norgesturné for klimarettferdighet

Harald Berger (18) fra Romerike Grønn Ungdom og nasjonal talsperson for Grønn Ungdom, Lage Nøst, reiser denne uken rundt i landet for å snakke om klimarettferdighet og verve nye medlemmer. Turneen er del av årets høstkampanje.

Mellom mandag 13. oktober og fredag 17. oktober skal de to grønne guttene besøke Bergen, Tromsø, Bodø, Trondheim og Molde. I de forskjellige byene vil de besøke skoler og stå på stand i gatene på dagtid og ha åpne møter om klimarettferdighet på kveldstid, alt sammen med Grønn Ungdoms aktive lokallag på stedet.

Jeg gleder meg til å treffe unge likesinnede som forstår hvorfor klimakrisa er urettferdig, og som vil gjøre noe med det. Jeg tror potensialet for å finne nye, aktive grønne langs norskekysten er stort, sier Lage.

Harald ble valgt ut blant flere søkere til å bli med på turneen. Han gleder seg:

Det jeg ser mest frem til å møte flinke og engasjerte folk fra hele Norge. Og å lære bort, men også å lære, hvordan vi kan skape et mer klimarettferdig samfunn, sier han.


Turnéplan (oppdateres)


I Møre og Romsdal finnes det ikke for tiden et aktiv fylkeslag. I Molde vil vi forsøke å mobilisere unge, engasjerte mennesker fra hele fylket til å restarte Grønn Ungdom Møre og Romsdal. Kjenner du unge i fylket som brenner for klimarettferdighet? Tips dem!

Vil du engasjere deg i et av våre lokal- eller fylkeslag? Bli medlem, og finn ditt nærmeste: https://www.gronnungdom.no/fylkes-og-lokallag/

2 thoughts on “Norgesturné for klimarettferdighet

Leave a Reply