Forbrukslån
Casinor.com

– Noe stort er i emning

De første resultatene fra årets skolevalg kan tyde på at De Grønne vil gjøre et brakvalg.

Ved årets skolevalg på Oslo By Steinerskole fikk De Grønne hele 30 % oppslutning, mot 8,7 % ved valget i 2011. Dersom dette hadde vært resultatet i Stortingsvalget ville De Grønne fått 55 mandater på Stortinget.

Talsperson i Grønn Ungdom, Hallvard Surlien, mener dette er et tegn på at noe stort er i emning.

– Dette er et tegn på at ungdom vil ha inn et slagkraftig parti på Stortinget som står opp mot generasjonssviket fra dagens etablerte partier. De vil ha et parti som vil bygge et fornybart Norge som vi kan være stolte av i framtida, sier han.

De Grønne har også gjort det svært godt på flere skoler i Rogaland. Resultatet på Stavanger Katedralskole ble 13,3 %, mot 3,6 % ved valget i 2011. På Øksnevad VGS og Rygjabø VGS var resultatet henholdsvis 11 % og 15,5 %.

Surlien mener resultatene fra Rogaland er ekstremt imponerende. Han kan ikke få fullrost den jobben GUere over hele landet har gjort i skolevalgene de siste ukene.

– Bak disse resultatene ligger fabelaktig innsats av veldig mange mennesker. Nå skal vi holde trykket oppe i de siste ni dagene også. Det vil være det som gjør at vi vinner valget, avslutter han.

Alle skolevalgsresultatene publiseres på www.samfunnsveven.no tirsdag 3. september.

One thought on “– Noe stort er i emning

Leave a Reply