Forbrukslån
Casinor.com

Valgkomiteen jobber på spreng for å levere en fullstendig innstilling til nytt sentralstyre, ny kontrollkomité og til Grønn Ungdoms MDGLM-delegasjon. Som organisasjon er Grønn Ungdom på andre siden av to turbulente perioder: en pandemi som har rammet organiasjonsaktiviteten hardt, og et valg der vi ikke helt nådde de oppslutningsmålene som var satt. Likevel er vi en organisasjon i vekst som trenger en stabil og trygg ledelse som tar oss videre og bygger oss opp fra en røff periode. Både Hulda Holtvedt og Teodor Bruu, sittende talspersoner, har meldt både offentlig og til valgkomiteen at de ikke ønsker gjenvalg. Vi i valgkomiteen mener det vil være en dårlig idé for Grønn Ungdom i den fasen vi er i nå å skifte ut hele ledelsen samtidig og innstiller enstemmig på Miriam Staffansdotter Langmoen til gjenvalg som generalsekretær. Resten av innstillingen offentliggjøres søndag 31. oktober.

Generalsekretær

Miriam Staffansdotter Langmoen, 1994, Oslo

Miriam er født i 1994, er oppvokst i Oslo og har lang fartstid i Grønn Ungdom, Miljøpartiet De Grønne og De Grønne Glitrende, i tillegg til verv i andre organisasjoner. Miriam har vært generalsekretær for Grønn Ungdom siden 2019, og satt som sentralstyremedlem i to år før det. Hun har en bachelorgrad i økonomi fra USA og var medisinstudent ved Universitetet i Oslo før hun ble valgt til generalsekretær i Grønn Ungdom. 

Miriam har imponert valgkomiteen med sin faglige og organisatoriske tyngde, og sitt tillitsvekkende vesen. Gjennom pandemien har Miriam vært en helt essensiell drivkraft i arbeidet med å holde organisasjonen levende. Hun har et kaldt hode og et varmt hjerte, noe som begge deler kommer godt med i håndteringen av både pandemi, valgkamp og organisasjonsbygging. Vi opplever at Miriam er en trygg lederskikkelse internt i Grønn Ungdom, noe som gjør henne tilgjengelig for hele organisasjonen. Miriam har gjennom årene sine i sentralstyret og som generalsekretær opparbeidet seg kunnskap og organisasjonsforståelse som vi i valgkomiteen mener ville gått tapt om hele ledelsen i år skulle gått av samtidig. I tillegg har Miriam fortsatt en tydelig ambisjon og motivasjon for videreutviklingen av Grønn Ungdom, og vi vil se henne jobbe med disse også i året som kommer.