Forbrukslån
Casinor.com

LANDSSTYRET: Satser på politikkutvikling

Denne helga, 20. – 22.oktober, hadde Grønn Ungdoms landsstyre møte i Oslo. Valgkampevaluering, fakkeltog mot pels og innstillinger til landsmøtet sto på agendaen. For å satse på politikkutvikling det neste året ønsker landsstyret å sette ned politiske utvalg for temaene klima og miljø, internasjonal solidaritet og dyrevern. 

 

Dette er ett av de mange forslagene til hva Grønn Ungodom skal gjøre i 2018. Dette skal avgjøres på landsmøtet, og der kan du komme å si din mening. Nå er det bare fem uker igjen til landsmøtet og valg av nytt arbeidsutvalg, generalsekretær og talsperosner. Derfor la valgkomiteen fram sin innstilling for landsstyret i helga.  Vil du lese den og mer om landsmøtet 24.-26. november finner du alt her

Dette landstyremøtet er det siste før landsmøtet, men det første etter valgkampen. Valgkampkoordinator Andrea S. Tveit berømte landsstyre for det gode resultatet etter skolevalgkampe, fortalte om kjønnsbalanse blandt debattantene våre og mye mer som kommer i den endelige evalueringsrapporten.

 

Lørdagen deltok landsstyret i NOAHs fakkeltog mot pels og hørte Une Bastholm, talsperson i MDG, og Ola Eian, talsperson i Grønn Ungdom, holde appell foran Stortinget.

– Det er skammelig at regjeringa kutter støtten til dyrevernsorganisasjoner og samtidig gir millioner til pelsdyroppdrett, sier talsperson Ola Eian.

– Det er ikke regelbruddene og unntakene som er næringas problem. Problemet er at rovdyr ikke skal holdes i nettingbur på livstid for å lage unødvendige produkter. Det problemet kan ikke fikses, men avvikles, mener han.

 

Regjeringa ber om ro rundt pelssaken – vi roer oss ikke før burene er tomme! ?#fakkeltogmotpels

A post shared by Grønn Ungdom (@gronnungdom) on


 

Leave a Reply