Forbrukslån
Casinor.com

Landsmøtet er i gang!

Nesten 100 grønne ungdommer fra hele landet er i helgen samlet i Oslo for å gjennomføre årets landsmøte i Grønn Ungdom. Det er under et år til stortingsvalget, og i forkant av valget skal De Grønne vedta nytt partiprogram.

Anna Kvam, Grønn Ungdoms talsperson, gleder seg til å behandle mye politikk:

-Årets landsmøte er dermed spesielt viktig, ikke bare fordi det skal stålsette Grønn Ungdom for det kommende valget, men også fordi vi er en veldig viktig aktør i utformingen av moderpartiets partiprogramm. Miljøpartiet De Grønne lytter til sine unge. Det er ikke vanskelig å tenke seg at politikken som vedtas nå i helgen fort kan ende opp som MDG-politikk neste år, sier hun. 

På landsmøtet skal det diskuteres og vedtas plattformer for blant annet dyrevernpolitikk, klimapolitikk og utviklingspolitikk. Det er ikke bare politikk som står på agendaen. Organisasjonens videre drift skal peiles ut, vedtekter diskuteres, budsjett og valgkampstrategi likeså, også skal nye sentralt tillitsvalgte velges. Hvem blir nye talspersoner? Dette skal velges på søndag. 

Det er et aspekt ved årets landsmøte som gjør det ekstra spesielt. Organisasjonen fyller 20 år i år! Dette skal feires med brask, bram og festmiddag.

Her kan du lese hvilke saker Grønn Ungdoms Landsmøte skal behandle i helga.

Følg med på nettsidene og i sosiale medier for jevnlige oppdateringer fra møtet.

Leave a Reply