Grønn Ungdom har digitale medlemsmøter kl. 19-20 hver dag under koronavirusepidemien. Lenke til dagens videomøte postes her kl. 18:45 hver dag. Møtene er åpne for alle Grønn Ungdoms medlemmer.

Vi oppdaterer oversikten fortløpende!

Webinar: Antirasistisk politikk

Kan være et bilde av ein eller fleire personar, folk som står, monument, utandørs og tekst der det står "grơnn ungdom BLACK LIVES MATTER ANTIRASISME MED MIRIAM LANGMOEN"

(Kl. 18:00 – 19:00)
Torsdag 18.02.21
Med Miriam Langmoen
Facebook arrangement

Kampen mot rasisme er langt fra over i Norge, slik som med resten av verden. Politikere har et ansvar for å skape en verden uten diskriminering og hatefulle holdninger. I dette webinaret skal vår generalsekretær, Miriam Langmoen, snakke om hva grønn ungdom mener at man må gjøre for å bekjempe rasisme i Norge.
Møtet blir på zoom og lenke blir sendt til de som har trykket skal på messenger, eller du kan få tilsendt lenke per e-post ved å sende en e-post til sigurd@gronnungdom.no
Lurer du på noe?
Send spørsmål til: sigurd@gronnungdom.no 🙂

Webinar om tillit i media

Kan være et bilde av ein eller fleire personar og tekst der det står "Faktisk helt sant TILLIT MEDIAVERDEN MED Faktisk. grơn ungdom Faktisk helt feil"

(Kl. 18:00 – 19:00)
Torsdag 25.02.21
Med Faktisk.no
Facebook arrangement

Denne kvelden får me besøk av Morten Dahlback som jobber som faktasjekker i faktisk.no. Han kjem for å fortelle om tillit i mediaverden og faktisk.no sitt arbeid med å holde media i øyra.
Møtet blir på zoom og lenke blir sendt til de som har trykket skal på messenger, eller du kan få tilsendt lenke per e-post ved å sende en e-post til jorgen.a@gronnungdom.no
Lurer du på noe?
Send spørsmål til: jorgen.a@gronnungdom.no 🙂

Webinar: Ruspolitikk

(Kl. 18:00 – 19:00)
Tysdag 9. Mars
Med Christine Evje
Facebook arrangement

Er rusavhengige syke mennesker som trenger hjelp eller kriminelle? Ønsker du å lære om GU sin ruspolitikk, hvorfor vi mener cannabis på polet kan være med å forebygge alvorlig narkotikamisbruk, og mye mer?!
Kom på webinar om Grønn Ungdom sin ruspolitikk, med Christine Evjen! 😃
Møtet blir på zoom og lenke blir sendt til de som har trykket skal på messenger, eller du kan få tilsendt lenke per e-post ved å sende en e-post til sigurd@gronnungdom.no

Lurer du på noe?
Send spørsmål til sigurd@gronnungdom.no 🙂

Hvordan knuse slaveriet i klesindustrien?

 

(Kl. 18:00 – 19:00)
Onsdag 10. Februar
Med Teodor Bru
Facebook arrangement
Lenke til møtet: (Kommer 18:45!)

Hvordan bekjemper man en praksis i klesindustrien som koster liv og er i strid med både menneskerettigheter og sunn fornuft? Hva kan vi og våre politikere gjøre?
Kom på webinar med talsperson Teodor Bru og finn ut!
Lenken til webinaret sendes til dere på messenger før webinaret begynner.
Om du lurer på noe, send en epost til sigurd@gronnungdom.no

Webinar – Jordbrukspolitikk m/Margit Fausko

 

(Kl. 18:00 – 19:00)
Onsdag 22. April
Med Margit Fausko
Facebook arrangement
Lenke til møtet: (Kommer 17:45!)

Ny dag og Nytt webinar!

Denne dagen får vi besøk av tidligere sentralstyremedlem og kjempeflink på landbrukspolitikk Margit Fausko! Hun sitter i arbeidsutvalget til Alliansen ny landbrukspolitikk og studerer innenfor dette temaet ved NMBU.

Margit vil snakke om landbrukspolitikken til MDG, større motsetninger på dette politikkfeltet mellom partier, hva som må gjøres og hva MDG kan mene fremover!

Lenken publiseres 17:45! Det er mulig å henge i etterkant 🙂

Det er gøy og spennende å jobbe for et nullutslippssamfunn, men det er viktig at man tar vare på seg selv under veis. Det handler ikke om målstreken, men hvordan man kommer seg dit ;))

Lenke til webinaret blir postet 18:45. Webinaret varer fra kl 19-20, og det er lov å henge etterpå 🙂

Vekst og motvekst


Torsdag 2. April
Med Andreas Moksnes
Lenke til møtet: (Kommer snart!)

Mer info kommer snart!

Yoga m/ Ulrikke

 

(Kl. 19:00 – 20:00)
Torsdag 23. April
Med Ulrikke Torgersen
Facebook arrangement
Lenke til møtet: (Kommer 18:45!)

Torsdag den dag kommer Ulrikke fra sentralstyret til en zoom nær deg for en ny yogatime! Ta med deg selv og godt humør – og lær mer om yoga og bli med på timen.

Link blir postet 18:45 og det er lov å henge etterpå! 🙂

Mer informasjon

Har du noen spørsmål, forslag til tema for medlemsmøte, eller opplever du tekniske problemer? Kontakt generalsekretær Miriam Langmoen på 932 91 554 eller miriam@gronnungdom.no