Grønn Ungdom har digitale medlemsmøter kl. 19-20 hver dag under koronavirusepidemien. Lenke til dagens videomøte postes her kl. 18:45 hver dag. Møtene er åpne for alle Grønn Ungdoms medlemmer.

Vi oppdaterer oversikten fortløpende!

Vekst og motvekst


Torsdag 2. April
Med Andreas Moksnes
Lenke til møtet: (Kommer snart!)

Mer info kommer snart!

Webinar – Jordbrukspolitikk m/Margit Fausko

 

(Kl. 18:00 – 19:00)
Onsdag 22. April
Med Margit Fausko
Facebook arrangement
Lenke til møtet: (Kommer 17:45!)

Ny dag og Nytt webinar!

Denne dagen får vi besøk av tidligere sentralstyremedlem og kjempeflink på landbrukspolitikk Margit Fausko! Hun sitter i arbeidsutvalget til Alliansen ny landbrukspolitikk og studerer innenfor dette temaet ved NMBU.

Margit vil snakke om landbrukspolitikken til MDG, større motsetninger på dette politikkfeltet mellom partier, hva som må gjøres og hva MDG kan mene fremover!

Lenken publiseres 17:45! Det er mulig å henge i etterkant 🙂

Det er gøy og spennende å jobbe for et nullutslippssamfunn, men det er viktig at man tar vare på seg selv under veis. Det handler ikke om målstreken, men hvordan man kommer seg dit ;))

Lenke til webinaret blir postet 18:45. Webinaret varer fra kl 19-20, og det er lov å henge etterpå 🙂

Yoga m/ Ulrikke

 

(Kl. 19:00 – 20:00)
Torsdag 23. April
Med Ulrikke Torgersen
Facebook arrangement
Lenke til møtet: (Kommer 18:45!)

Torsdag den dag kommer Ulrikke fra sentralstyret til en zoom nær deg for en ny yogatime! Ta med deg selv og godt humør – og lær mer om yoga og bli med på timen.

Link blir postet 18:45 og det er lov å henge etterpå! 🙂

Mer informasjon

Har du noen spørsmål, forslag til tema for medlemsmøte, eller opplever du tekniske problemer? Kontakt generalsekretær Miriam Langmoen på 932 91 554 eller miriam@gronnungdom.no