Forbrukslån
Casinor.com

Hulda Holtvedt og Ola Eian – valgt som talspersoner for Grønn Ungdom

I helga valgte Grønn Ungdoms landsmøte Hulda Holtvedt som ny nasjonal talsperson. Hun kommer fra vervet som leder av Oslo Grønn Ungdm og blir den yngste ungdomspartilederen i Norge noensinne. Sammen med henne er Ola Eian (24) gjenvalgt som talsperson

 

– Foreldregenerasjonen har ikke levert i klimapolitikken, derfor må vi unge selv gå inn i politikken og rydde opp. Den viktigste oppgaven for vår generasjon er å få til et raskt, grønt skifte, sier Holtvedt.

 

– Klimapolitikk handler om å sikre en levelig klode, men det handler også om at vi skal ha trygge, grønne arbeidsplasser å gå til. Norge må ut av oljeavhengigheten før vi blir økonomiske tapere i det grønne skiftet, fortsetter hun.

 

De nyvalgte ungdomspartilederne er klare for å utfordre moderpartiet og begynne valgkampen for 2019.

 

-Dessverre endte stortingsvalget i fire nye år med Frp i regjering. Men på samme måte som delstatene i USA fører en verdensledende klimapolitikk under Trump skal Norges byer og bygder gjøre et klimavalg under Siv Jensen. Vi skal sørge for at MDG blir det soleklare valget for alle som ønsker en levelig klode i kommune og fylkestingsvalget om to år, fortsetter Ola Eian.

 

Grønn Ungdom har som MDG ikke én leder, men to talspersoner av ulikt kjønn og en generalsekretær, som sammen med arbeidsutvalget utgjør ledelsen. Grønn Ungdom avholder landsmøte i Oslo mellom 24. og 26. november. Følg med på nettsider og #GULM i sosiale medier.

Leave a Reply