Forbrukslån
Casinor.com

Holder Stortinget for narr

Stortingets behandling av pelsdyrnæringens framtid utsettes til neste stortingsperiode. – Feigt og uansvarlig, mener Ida Karina Kann, talsperson i Grønn Ungdom.

I landbruksmeldinga som ble vedtatt i Stortinget i fjor ble det varslet en gjennomgang av pelsdyrnæringas framtid. I dag ga regjeringen beskjed om at saken ikke blir behandlet i Stortinget denne perioden fordi Landbruks- og matdepartementet ikke blir ferdige med sin utredning.

– Pelsdyrnæringa er et av de groveste overtrampene mot dyrs velferd i Norge. Det er flaut at Senterpartiet og regjeringen nekter å innse at pelsdyrnæringa lever på overtid. Hvor mye mer smerte og lidelse skal Senterpartiet få påføre disse dyra? spør Kann.

Hun mener også ledelsen i Arbeiderpartiet saboterer sitt eget landsmøtevedtak fra 2011 når de lar Senterpartiet dirigere politikken på dette området. Hun mener det kan være “nå eller aldri for pelsdyrforbudet”

– Hvis ikke pelsmotstanderne i Arbeiderpartiet og SV klarer å få gjennomført sine egne landsmøtevedtak nå risikerer vi å måtte vente i mange år. En regjering med Erna og Siv kan komme til å legge saken i skuffen, avslutter Kann.

Leave a Reply