Forbrukslån
Casinor.com

Holder appell mot pels

Et avgjørende steg på veien mot et grønt samfunn er å stanse mishandling og utryddelse av andre arter. Norsk pelsdyroppdrett er et spesielt grovt eksempel på at hensynet til dyrs velferd og egenverdi blir systematisk ignorert i Norge i dag. På lørdag har du muligheten til å gjøre en forskjell, og du har muligheten til å høre Grønn Ungdom og Miljøpartiet De Grønne holde appell mot pels i en rekke norske byer.

Det er dyrevernsorganisasjonen NOAH, som  arrangerer fakkeltog mot pels mange steder i landet. Fakkeltoget har vokst seg til å bli årets største arrangement for dyrs rettigheter. Etter mye medieomtale rundt saken i fjor, møtte rundt 6000 mennesker opp for å tale dyrenes sak i Norges gater. Majoriteten er for avvikling av denne industrien, og det er viktig at så mange som mulig også i år viser hva folket krever.

I Oslo vil blant annet Knut Falk Qvigstad, leder i GU, holde appell. Av kjendiser stiller blant annet Unni Lindell, Jostein Pedersen, Marianne Antonsen og Jenny Skavlan.

Oppmøte 17.00 på Youngstorget i Oslo hvor det vil bli salg av fakler (20 kr stk). Toget går kl. 18.00 videre opp Karl Johan og ender foran Stortinget, hvor det vil bli holdt appeller. Det vil i tillegg bli arrangert fakkeltog i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Sarpsborg, Tromsø og Ålesund.
For mer info om de ulike møtestedene og tider kan du gå inn på:http://www.dyrsrettigheter.no/pelsindustri/noahs-fakkeltog-mot-pels-2011/

Vis din motstand mot pelsindustrien – møt opp på NOAHs fakkeltog mot pels lørdag 12. november!

Leave a Reply