Forbrukslån
Casinor.com

Har du betalt medlemskontigenten din?

For et par dager siden sendte vi ut purring til alle medlemmer i Grønn Ungdom som ikke har betalt medlemskontigenten sin i år. Er det mulig at du ikke har betalt? Sjekk innboksen din!

2014 nærmer seg slutten. Dette har vært et spennende år for Grønn Ungdom, og for hele den grønne bevegelsen i Norge. Miljøpartiet De Grønne har hatt sitt første år på Stortinget, og vi har satt et stort og viktig fotavtrykk i norsk miljødebatt. Men jobben med å endre verden har så vidt begynt!

Aktiviteten i Grønn Ungdoms fylkes- og lokallag øker, og det er mye å gjøre i en voksende organisasjon som forbereder seg på det viktige lokalvalget i 2015. Vi trenger deg!

At du velger å støtte oss som medlem – enten du er aktiv, eller bare liker oss på Facebook – er kjempeviktig! Du bidrar til at vi som er unge kan sette vårt preg på grønn politikk, og feie fossil politikk av banen!

Vi håper du fortsatt vil være medlem i Grønn Ungdom, og at du husker å betale kontingenten på bare 50 kroner innen året er omme!

Det er viktig at du betaler selv om det bare er en måned igjen av året, fordi antallet betalende medlemmer i 2014 vil påvirke hvor mye penger vi får i 2015 gjennom ulike støtteordninger. Nøl ikke!

 

Er du ikke medlem i Grønn Ungdom? Da kan du trykke her for å bli med!

Bilde: Purreløk som purrer på kontigenten din

Leave a Reply