Forbrukslån
Casinor.com

#GULM 2018

VELKOMMEN TIL GRØNN UNGDOMS LANDSMØTE 2018!
23.-25. November, Holmlia Skole i Oslo

Facebook-event finner du her

Er du interessert i politikk?

Vil du være med på å bestemme hva Grønn Ungdom skal mene, og hva som skal være våre hovedsaker i valgkampen 2019? Da er landsmøtet noe for deg!  Alle medlemmer av Grønn Ungdom som har betalt medlemskontingenten sin for i år kan delta på #GULM! Man trenger ingen erfaring fra før.

Påmelding, reise og overnatting

Det koster 300kr å delta, men flere fylkeslag dekker deltageravgiften for sine medlemmer. Deltageravgiften dekker reise, overnatting og mat hele helga. Påmeldingsfrist er torsdag 25. oktober kl 23:59 – man kan melde seg på her: https://www.deltager.no/gulm18

Grønn Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Hver deltager legger ut for sin egen reise, og får pengene refundert i ettertid. Refusjonsskjema sendes ut på mail til alle deltagere. Har du ikke råd til å legge ut for reisen? Send mail til guri.barka@gronnungdom.no, så ordner vi det!

Innkalling og sakspapirer

Innkalling ble sendt på e-post til alle medlemmer før 14. september. Har du ikke fått den? Send en e-post til gu@gronnungdom.no! Sakspapirer ble sendt ut 2. november og ligger åpent tilgjengelig sammen med alle andre møtedokumenter for våre sentrale organer.

Politiske uttalelser og vedtektsendringsforslag

Frist for å melde opp politiske uttalelser var 25. oktober, man må være minst tre medlemmer for å melde opp en politisk uttalelse. Frist for vedtektsendringer var 25. oktober.

Slik kunne du melde opp denne typen saker:
På GULM behandler vi politiske uttalelser sendt inn av landsstyret, fylkeslag og medlemmer. Har du en politisk uttalelse du vil at vi skal diskutere på landsmøtet? Send den til gu@gronnungdom.no – merk e-posten med “Politisk uttalelse, GULM”.

Vi skal også diskutere Grønn Ungdoms vedtekter. Gjeldende vedtekter finner du her. Man kan sende inn endringsforslag til vedtektene gjennom dette skjemaet. 

Leave a Reply