Forbrukslån
Casinor.com

EIVIND TRÆDAL TIL GRØNNHETSTYRANNIET: – JEG ER EN MILJØPOLITIKER SOM HATER Å TA KOLLEKTIVTRAFIKK

Hva er greia med kjønnsroller? Hvorfor gjør guttene det dårligere på skolen, og bør menn kvoteres inn på studier? Er queerfeminisme og kvinnekamp på kollisjonskurs?

Panelet svarer på spørsmål fra lytterne om likestilling, i tillegg til å diskutere lekkasjene fra NTP og grønn samferdselspolitikk mer generelt. Hvorfor vil vi ikke ha motorvei, selv om bilene blir utslippsfrie, for eksempel? Det blir både pisk, gulrot og jernbane!

Panelet: Une Aina Bastholm (1. kandidat for MDG i Oslo og nasjonal talsperson), Anna Kvam (1. kandidat for MDG i Rogaland og nasjonal talsperson for GU) og Eivind Trædal (1. kandidat for MDG i Aust-Agder og kommunikasjonsrådgiver i stortingsgruppa), samt programlederne Lage Nøst og Kristin Eriksen.
Episode 20 – «Likestilling og transport» m. Eivind Trædal, Anna Kvam og Une Bastholm

Du kan også høre og abonnere på «Grønnhetstyranniet» på iTunes og YouTube, eller i din foretrukne podkast-app.

Her kan du forresten lese et intervju med Une om grønn transportpolitikk: http://www.side3.no/motor/derfor-er-mdg-motstander-av-motorveier—selv-om-alle-bilene-snart-er-utslippsfrie/3423319145.html

Og her skriver tre av våre toppkandidater om grønn feminisme: http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/ingen-bærekraft-uten-likestilling-1.933545

Leave a Reply