Forbrukslån
Casinor.com

Grønn Ungdom kastet ut av Afrikas siste koloni

Fri Afrikas siste koloni!  Marokkos okkupasjon av Vest-Sahara har pågått i omlag 40 år. Det saharawiske folk, som teller over 500.000 mennesker, har ingen ytringsfrihet og blir ofte utsatt for politivold og alvorlige overgrep. For å vise vår støtte og solidaritet for dette undertrykte folket, dro vi i Grønn Ungdom, representert ved Margit og Martin, til Vest-Sahara forrige uke som en del av et stort tverrpolitisk engasjement blant norske organisasjoner. Det likte Marokko dårlig, som svarte med å kaste Grønn Ungdoms representanter ut i lag med over 60 andre. Vi krever at Marokko respekterer menneskerettighetene!

Fri Afrikas siste koloni! 

Marokkos okkupasjon av Vest-Sahara har pågått i omlag 40 år. Det saharawiske folk, som teller over 500.000 mennesker, har ingen ytringsfrihet og blir ofte utsatt for politivold og alvorlige overgrep. For å vise vår støtte og solidaritet for dette undertrykte folket, dro vi i Grønn Ungdom, representert ved Margit og Martin, til Vest-Sahara forrige uke som en del av et stort tverrpolitisk engasjement blant norske organisasjoner. Det likte Marokko dårlig, som svarte med å kaste Grønn Ungdoms representanter ut i lag med over 60 andre. Vi krever at Marokko respekterer menneskerettighetene!

Grønn Ungdoms landsmøte vedtok i fjor en uttalelse med krav om at Norge anerkjenner den Saharawiske arabiske demokratiske republikk (SADR) som selvstendig stat, og jobber for å bedre menneskerettighetssituasjonen for det saharawiske folk.
http://tinyurl.com/fritt-vest-sahara


12548934_1207590689258378_533148894454450740_n

Leave a Reply