Forbrukslån
Casinor.com

Grønn Ungdom går inn i valgkampen med nytt superteam!

Ingrid Ophaug Dahl fra Os i Hordaland og Hallvard Surlien fra Kongsberg ble i helgen valgt som talspersoner for Grønn Ungdom, ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet De Grønne.

Surlien, som også er 5. kandidat på De Grønnes stortingsliste i Oslo, starter på sin andre periode som talsperson. Ophaug Dahl tar over for Ida Karina Kann og kommer fra vervet som medlem av arbeidsutvalget i organisasjonen. Hun er også valgt til 2. kandidat på De Grønnes stortingsliste i Hordaland.

– Det er en stor ære for meg å få muligheten til å fronte Norges beste ungdomsparti i det avgjørende valgåret. Jeg skal gjøre mitt for å få til et historisk grønt gjennombrudd, sier Ophaug Dahl.

– Jeg er utrolig stolt og takknemlig over å få fortsette å være talsperson for Grønn Ungdom. Nå skal vi ut og sette skapet på plass i klimadebatten. Erna, Jens og de oljekåte politikerne på Stortinget skal ikke få ta fra oss framtida vår. Vi må begynne å bygge framtidssamfunnet nå, sier Surlien.

I helga har Grønn Ungdom avholdt sitt største landsmøte noensinne på Sogn videregående skole i Oslo. Der vedtok det sterkt voksende ungdomspartiet klima og dyrevern som sine hovedsaker i valgåret. Vi vil spesielt ha fokus på dyrevelferd i kyllingindustrien.

– I tida fremover skal vi kjempe  for at kylling må bli sett på som enkeltindivider og ikke et industriprodukt. Det er på tide at Trygve Slagsvold Vedum og regjeringa begynner å behandle dyr som levende vesener. Dyr har like lite fortjent å lide på den måten som det vi mennesker har, sier Ophaug Dahl

Forøvrig består Grønn Ungdoms arbeidsutvalg av Anders Skyrud Danielsen som generalsekretær (gjenvalg – nytt verv), Kristian Normand som internasjonal kontakt (gjenvalg), Sara Marie Blichner som AU-medlem (gjenvalg – nytt verv), Pål Thygesen som AU-medlem (gjenvalg – nytt verv), John Slinning Jannesson (gjenvalg), Andrea Søgnen Tveit (ny), Sabina Syed (ny), Øyvind Aukrust (ny) og Hanne Johansen (ny).

Leave a Reply