Forbrukslån
Casinor.com

Grønn Ungdom bytter medlemsregister

Har du fått en sms fra oss? Det er fordi vi bytter medlemsregister!

Tidligere har alle som er under 26 år blitt automatisk medlem av Grønn Ungdom da de meldte seg inn i Miljøpartiet De Grønne. Deler av kontingenten dere betalte inn til MDG ble tildelt GU.

Nå har imidlertid MDG og GU fått separate medlemsregister. Innmelding i MDG vil ikke lenger føre til automatisk innmelding i GU. Dette er en endring vi først og fremst gjør for å kvalifisere til støtteordninger og for å regnes som selvstendig organisasjon.

Som medlem vil du ikke merke mye forskjell! I steden for 1 faktura fra MDG, vil du nå få 2 fakturaer – 1 fra GU og 1 fra MDG. Summen vil være den samme. Fakturaen kommer selvfølgelig fortsatt elektronisk, og ingen trær blir skadet i prosessen.

Vi har ofte blitt spurt under denne endringen om det vil bety noe for forholdet vårt til MDG. Det vil det ikke. Vi vil fortsatt være like enig og uenig med MDG politisk, og vi vil fortsatt være representert i alle MDGs organer. Heldigvis. For MDG.

Dersom du ønsker å være medlem i Grønn Ungdom ber vi deg se bort fra sms-meldingen.
Medlemskontingent i Grønn Ungdom er 50 kr i året.

Dersom du ikke ønsker å være medlem av Grønn Ungdom ber vi deg sende kodeord: GRONN NEI til 1938.

Ved eventuelle spørsmål kan vår organisasjonssekretær Maëlle Thorheim kontaktes på e-post: maelle.thorheim@gronnungdom.no

Leave a Reply