Forbrukslån
Casinor.com

Grønn Ungdom trenger deg!

Er du mellom 13 og 26? Da har du muligheten til å bli med i Norges hyggeligste ungdomsparti

Vi er en voksende ungdomsbevegelse, som jobber sammen med Miljøpartiet De Grønne for et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse. På landsmøtet i Oslo i slutten av februar var omkring 30 grønne ungdommer mellom 14 og 25 år samlet i Oslo for å diskutere veien videre. I løpet av året skal vi jobbe for å bli synlige i aviser og media og vi skal være en spennende arena for ungdom som vil engasjere seg for et grønnere samfunn. Hvis du leser videre får du vite alt om hvordan du kan engasjere deg i tiden som kommer!

Bli med på sommerleir i Oslo!

Fra 25 til 28. juni går årets sommerleir av stabelen på Rødkleivhytta rett utenfor Oslo. På sommerleir samles vi for å bli bedre kjent og lade opp til en tidenes mest aktive grønne valgkamp. I tillegg skal vi diskutere, lære og kose oss både ute og inne. Kurs i plantebruk, skriving, foredrag om spennende politiske saker, film og bading er blant aktivitetene vi kan friste med. Vi får også besøk av flere gjesteinnledere og grønne politikere og vi skal lære alt om hvordan vi kan bidra til å skape et grønt brakvalg til høsten.

Hvis du har lyst til å treffe andre unge og engasjere deg for å skape et bedre og grønnere samfunn er dette en strålende mulighet. Vi kan love fantastiske dager med både faglig utbytte og spennende mennesker.

Mer info om sommerleir kommer etter hvert, men meld deg gjerne på allerede i dag ved å sende mail til gu@mdg.no, spørsmål angående sommerleir kan rettes til Kristiane Brudevoll på kristianebrudevoll@gmail.com / 97981707

Skrive for Grønn Ungdom?

Grønn Ungdom trenger din innsats i arbeidet med å gjøre våre hjertesaker synlige i papiraviser, nettaviser, forumer og sosiale medier. Derfor tar arbeidsutvalget i GU initiativ til å opprette en mediegruppe om skal være delvis ansvarlig for Grønn Ungdoms utadrettede arbeid.

Vi tar sikte på å opprette en landsekkende gruppe, der mesteparten av kommunikasjonen skjer på e-post og eventuelt telefon. Det betyr at du kan bli med i gruppa uansett hvor du bor. Noe av formålet er at også medlemmer som ikke har et aktivt GU – lag i nærheten skal kunne bli med i arbeidet med å bygge opp en sterk ungdomsorganisasjon. Har du lyst til å være med i en mediegruppe? Kontakt Knut F Qvigstad på knut.qvigstad@mdg.no / 95 18 43 91

Bli aktiv i et lokallag, eller start et der du bor!

Grønn Ungdom har fylkeslag i Oslo, Akershus, Hordaland og Sør Trøndelag. Bli aktiv i et av disse eller opprett et der du bor! Hvis du lurer på hvordan du kommer i kontakt med ditt lokallag, eller har lyst til å samle flere grønne ungdommer og starte et lokalt lag er du bor er du hjertelig velkommen. Vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med andre medlemmer i nærheten og med å arrangere et oppstartsmøte. Alle spørsmål kan rettes til Lasse Brunborg på lasse.brunborg@mdg.no / 41008730

Bli med i Grønn Ungdoms debattgruppe

Skoledebattene er vår store sjanse! I samarbeid med MDGs lokal og fylkeslag planlegger vi å gi de etablerte partiene alvorlig kamp om stemmene ved landets skoler. Målet er å stille med debattanter i alle debatter over hele landet og vi er derfor på jakt etter folk som kan tenke seg å stille opp i en debatt, eller tre. Kanskje du kan tenke deg å være MDGs representant på din lokale skole? Hvis du har lyst til å prøve deg, lover vi å gi deg best mulig oppfølging i form av et argumentasjonshefte, tilbud om debattrening og skolering, samt hjelp med påmelding. Ta kontakt med Knut F Qvigstad på knut.qvigstad@mdg.no / 95 18 43 91, hvis du kan tenke deg å stille opp i debatt!

Leave a Reply