Forbrukslån
Casinor.com

FYEG søker medlemmer til sine arbeidsgrupper.

FYEG (Federation of Young European Greens) er Grønn Ungdoms paraplyorganisasjon i Europa, med medlemmer fra rundt 40 europeiske land. Grønn Ungdom er fulle medlemmer av FYEG, på lik linje som for eks. de store ungdomspartiene Grön Ungdom i Sverige og Grüne Jugend i Tyskland. FYEG søker nå medlemmer fra sine medlemsorganisasjoner til sine arbeidsgrupper.

Er du interessert, må du sende ett motivasjonsbrev der du forklarer hvorfor du har lyst til å være med i arbeidsgruppen og en kort forklaring av erfaringen din på feltet. Begge må skrives på engelsk. For å kunne søke, er du nødt til å få anbefaling fra Arbeidsutvalget. Derfor anbefaler vi at du sender inn motivasjonsbevet og erfaringsteksten til internasjonal kontakt Kristian Normand på mail – kristian.normand@mdg.no – før 17. Juni. Har du spørsmål, kan du også sende mail til internasjonal kontakt. Fristen for å søke hos FYEG er 22. Juni, og dette må du gjøre selv etter å ha fått anbefalingsbrev fra Arbeidsutvalget.

De arbeidsgruppene FYEG har er:
– Regionalisme
– Migrasjon, kultur og identitet
– Fred
– Global rettferdighet
– Demokrati
– Digitale rettigheter
– Klima
– Grønn Økonomi
– Transport

Du kan lese mer om de forskjellige arbeidsgruppene her ( http://www.fyeg.org/main/index.php/news/10-other/360-call-for-working-groups-members )

Vår internasjonale kontakt har i forrige mandat for arbeidsgruppene sittet som en av to koordinatorer i gruppen for digitale rettigheter. Her er noen av hans erfaringer:

– Arbeidsgruppene i FYEG er en utrolig fin plass for læring og erfaringsvevkst, samtidig som man kan bidra med egen kompetanse og erfaring for å øke andres kunnskap.

I tillegg til å lære mye mer om temaene man er interessert i, får man muligheten til å møte folk fra andre land som brenner for det samme som seg selv. Det er noen ganger påfallende hvor like politiske meninger og løsninger folk fra rike Norden og fattige Øst-Europa har, med tanke på de forskjellige forutsetningene.

Jeg anbefaler alle som har tid til å følge opp ansvaret det er med å være med i en av FYEGs arbeidsgrupper om å søke. Det er en stor erfaring.

Leave a Reply