Forbrukslån
Casinor.com

Forby verdens mest absurde våpen!

Menneskeheten besitter et våpen som potensielt kan utslette alt liv på jorden. Røde Kors og Røde Kors Ungdom har startet kampen for en verden fri for atomvåpen. Grønn Ungdom, sammen med resten av ungdomspartiene fra Unge Høyre til Rød Ungdom, støtter kampanjen “Dropp bomben”.

Helt siden atombomben for første gang ble brukt i Hiroshima og Nagasaki i 1945, har det pågått et arbeid for å hindre at dette våpenet blir brukt igjen. Det er skrevet flere avtaler som sier noe om hvem som skal få lov til å ha atomvåpen og de fleste av verdens ledere er enige om at man egentlig burde kvitte seg med alle. Men på grunn av «sikkerhetspolitiske hensyn» er det ingen som har villet ta det første steget til å faktisk bli kvitt de rundt 20.000 atombombene som befinner seg hos de ni atomvåpenmaktene USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Israel, Nord-Korea, India og Pakistan.

«Dropp bomben»

Målet med kampanjen “Dropp bomben” er å si til Norges politikere at de må gå i bresjen for å få på plass et internasjonalt totalforbud. Ved å samle underskrifter fra folk i hele landet og gi dem videre til politikerne på Stortinget, tydeliggjør man at et slikt ønske faktisk eksisterer i den norske befolkningen, selv om «atomvåpensaken» på mange måter ligger i dvale. Det er samlet inn over 19.000 underskrifter på gaten og på nettsiden www.droppbomben.no. Disse ble overlevert i går.

Leave a Reply