Forbrukslån
Casinor.com

Du kan bidra!

Den grønne bevegelsen er på kraftig fremmarsj i Norge. Gjør vi et et godt valg kan De Grønne etablere seg som en reel aktør i norsk politikk. Les videre og finn ut hvordan DU kan bli med å skrive historie!

Vil du bli med på laget? Vi trenger alle dere som vil endre politikken i grønn retning. Gå inn på www.mdg.no/bli-medlem/ for å bli medlem og bli med på noen av aktivitetene nedenfor!

1. Valgtorg og skolebesøk: I tiden som kommer er det valgtorgene på de videregående skolene som er Grønn Ungdoms hovedoppgave. Hvis du har lyst til å bli med oss på en videregående skole i nærheten og dele ut materiell og snakke om grønn politikk har du krav på politisk fravær. Du trenger ikke noen spesiell politisk erfaring, eller opplæring for å bli med – vi trenger så mange som mulig for å bli synlige!

Kontakt Knut F Qvigstad på knut.qvigstad@gmail.com, eller på 95 18 43 91

2. Spre informasjon! Bruk Facebook for å spre linker om vår politikk og nyheter fra grønne lokallag rundt omkring i landet. Foreslå De Grønne for venner og familie og diskuter politikk på skolen, arbeidsplassen, bussen og alle andre steder der du kan støte på potensielle MDG – velgere. Hvis du vil skrive leserinnlegg, eller har mediekompetanse trenger vi deg i skrivegruppa vår som har ansvaret for gjøre Grønn Ungdom og vår politikk synlige i media!

Ta kontakt på gu@mdg.no for mer informasjon!

3. Start lokallag! Grønn Ungdom har lokallag i Oslo, Akershus, Hordaland,  og Sør Trøndelag. I tillegg kan du kan selvsagt bli aktiv i et av MDGs femti lokallag, men du er også velkommen til å starte et Grønn Ungdom- lag der du bor. Vi kan hjelpe deg å komme i gang!

Ta kontakt med med Lasse Brunborg på lasse.brunborg@mdg.no hvis du vil starte lokallag!

4. Kom på møte med Grønn Ungdom! Bor du i Oslo, Akershus, Hordaland, eller Sør Trøndelag kan du stikke innom et Grønn Ungdom arrangement i nærheten. I Oslo og Akershus arrangerer vi felles filmkvelder/onsdagsmøter, med første møte 7 september. I Trondheim kan du delta på faste møter med Sør Trøndelag Grønn Ungdom kontak og i Hordaland kan du bli med

Kontakt Oslo og Akershus: gu@mdg.no. Kontakt Sør Trøndelag: jonas.blomberg.ghini@gmail.com. Kontakt Hordaland: lasse.brunborg@mdg.no.

I tillegg planlegger vi mange spennende aktiviteter utover høsten og vinteren. Hytteturer, leirer, kurs og internasjonalt samarbeid er står på programmet. Vi trenger vi dine ideer, ditt engasjement og dine kunnskaper i arbeidet med å bygge en grønn ungdomsbevegelse i Norge. Håper å se deg på neste møte!

Lurer du på noe? Ikke nøl med å sende en mail til gu@mdg.no!

 

Leave a Reply