#GULM 2018

VELKOMMEN TIL GRØNN UNGDOMS LANDSMØTE 2018!
23.-25. November, Holmlia Skole i Oslo

Facebook-event finner du her

Er du interessert i politikk?

Vil du være med på å bestemme hva Grønn Ungdom skal mene, og hva som skal være våre hovedsaker i valgkampen 2019? Da er landsmøtet noe for deg!  Alle medlemmer av Grønn Ungdom som har betalt medlemskontingenten sin for i år kan delta på #GULM! Man trenger ingen erfaring fra før.

Påmelding, reise og overnatting

Det koster 300kr å delta, men flere fylkeslag dekker deltageravgiften for sine medlemmer. Deltageravgiften dekker reise, overnatting og mat hele helga. Påmeldingsfrist er torsdag 25. oktober kl 23:59 – man kan melde seg på her: https://www.deltager.no/gulm18

Grønn Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisemåte. Hver deltager legger ut for sin egen reise, og får pengene refundert i ettertid. Refusjonsskjema sendes ut på mail til alle deltagere. Har du ikke råd til å legge ut for reisen? Send mail til guri.barka@gronnungdom.no, så ordner vi det!

Innkalling og sakspapirer

Innkalling sendes på e-post til alle medlemmer i løpet av 14. september. Har du ikke fått den? Send en e-post til gu@gronnungdom.no! Sakspapirer sendes ut 26. oktober.

Politiske uttalelser og vedtektsendringsforslag

På GULM behandler vi også politiske uttalelser sendt inn av landsstyret, fylkeslag og medlemmer. Har du en politisk uttalelse du vil at vi skal diskutere på landsmøtet? Send den til gu@gronnungdom.no – merk e-posten med “Politisk uttalelse, GULM”. Frist for å melde opp politiske uttalelser er 25. oktober, man må være minst tre medlemmer for å melde opp en politisk uttalelse.

Vi skal også diskutere Grønn Ungdoms vedtekter. Gjeldende vedtekter finner du her. Man kan sende inn endringsforslag til vedtektene gjennom dette skjemaet. Frist for dette er 27. september.