Still til valg i Grønn Ungdom

Er du en verdensredder? Valgkomiteen trenger DEG til å fylle en åpen plass i Grønn Ungdoms sentralstyre. Personen blir valgt ved suppleringsvalg i landsstyret i august og sitter fram til landsmøtet i november (2018), der det er mulighet for gjenvalg.

Sentralstyret har ansvar for å drive Grønn Ungdom organisatorisk og politisk, og jobber blant annet med politikkutvikling, sosiale medier, å arrangere sommerleir og å skrive leserinnlegg. Å sitte i sentralstyret tilsvarer en 20 % stilling, men er frivillig arbeid (altså ikke betalt). Vi ser særlig etter ikke-kvinnelige kandidater, men alle kan stille.

Fristen for å melde seg selv eller andre kandidater er 22. juni. Foreslå deg selv eller andre her.

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med oss på valgkomite@gronnungdom.no. Vi gleder oss til å høre fra deg. 🙂