Forbrukslån
Casinor.com

Bli med i GU-delegasjonen på landsmøtet til MDG!

Vil du forme grønn politikk? Bli Grønn Ungdom-delegat på landsmøtet til MDG! Søk nå!

8.-10. mai 2015 finner Miljøpartiet De Grønne sitt landsmøte (MDGLM) sted i Stavanger!

Grønn Ungdom skal være representert her med 6 (NB: Vi meldte tidligere feilaktig at det skulle være 16) delegater. Halvparten av disse skal bli valgt av vårt eget landsmøte (GULM) den 6. – 8. mars. Det betyr at DU kan være med og fremme Grønn Ungdom sin politikk på MDGLM!

Fyll ut søknadsskjema her, innen 6. mars.

Å representere Grønn Ungdom på landsmøtet til De Grønne er en kjempegod måte å lære seg politiske prosesser på, som gir god innsikt i grønn politikk og partiet, og lærer deg organisasjonen å kjenne. Dessuten er det gøy! sier talsperson Lage Nøst.

OBS! Å være en del av GU-delegasjonen er et viktig verv som innebærer en del arbeid i forkant av landsmøtet, og krever at du kan delta på hele MDGLM. Du bør derfor være innstilt på å legge av tid til dette månedene mellom GULM (6. – 8. mars) og MDGLM (8. – 10. mai), minst to timer i uka.

For spørsmål, kontakt arbeidsutvalgsmedlem Isa Isene: isa.isene@gronnungdom.no

PS: Det er også mulig å få reise til landsmøtet som delegat fra ditt MDG-fylkeslag (mange fylkeslag har en egen kvote for GU lokalt); i så fall representerer man ikke GU nasjonalt og er ikke “bundet” av GUs landsmøte til å stemme sammen med resten av den nasjonale GU-delegasjonen (om slike føringer legges).

 

 

Leave a Reply