Forbrukslån
Casinor.com

Bli med Grønn Ungdom i TV-aksjonen!

Søndag 19. oktober er Grønn Ungdom med i årets TV-aksjon. Vi har utfordret Unge Venstre til å mobilisere flest medlemmer som bøssebærere i Oslo. Hjelp oss å vinne utfordringen, bli med og gå!

I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann, gjennom vannprosjekter i åtte land.

 Vann forandrer alt, og vi i Grønn Ungdom vil være med å forandre, sier talsperson Lage Nøst. Han har utfordet Unge Venstres leder Tord Hustveit til å mobilisere flere enn Grønn Ungdom til å gå med bøsser på søndag:

– Tilgang til rent vann hindrer sykdom og død, sikrer avlinger og mat på bordet, gir kvinner arbeid og barn utdanning. Vi vil selvsagt samle så mange som mulig om en slik sak! Jeg håper nesten Unge Venstre overgår oss, for det vil monne, sier Nøst. 

Bli med! Registrer deg ved å fylle ut dette skjemaet.

Under ‘Gatenavn‘ skriver du ‘Grønn Ungdom‘ for å registere deg som en av oss. Under ‘Postnummer‘ skriver du 0037.

Sjekk Facebook-arrangementet vårt for mer info om aksjonsdagen, og invitér alle vennene dine til å bli med!

OPPDATERING: Vi vant! Grønn Ungdom stilte med 24 topp-motiverte bøssebærere, mens Unge Venstre sine topp-motiverte bøssebærere var 13 i tallet. AUF, som hadde flest bøssebærere, stilte med 25. Takk til ALLE som bidro, uansett partitilhørighet! 

Leave a Reply