Forbrukslån
Casinor.com

På Grønn Ungdoms sommerleir møter du grønne, likesinnede ungdommer i fantastiske omgivelser på det flotte sørlandet! Over fem dager får du oppleve interessante foredrag om grønn politikk, bade i sørlandssola, spille fotball og volleyball, få nye venner og spise deilig vegetarisk og vegansk mat. Sommerleir er også et springbrett ut i lokalvalgkampen for Grønn Ungdom og Miljøpartiet De Grønne i 2019, og du vil bli godt forberedt på å delta i denne etter denne uka!

Generelt

Grønn Ungdom har arrangert årlige sommerleirer siden 2012. Sommerleiren er et møtested for alle medlemmer av Grønn Ungdom, og programmet for leiren er en god blanding mellom politikk og sosialt. Hovedfokuset ligger på at alle skal ha det gøy, lære noe nytt og få noen nye venner.

Det pleier å være et sted mellom 80 og 100 deltagere på hver sommerleir – noen er helt ferske i Grønn Ungdom, andre har vært på flere sommerleirer tidligere. Deltagerne er alt i fra 12-28 år, og man trenger ikke å kunne noe som helst om Grønn Ungdom eller grønn politikk for å være med!

Fasiliteter og tilrettelegging

De siste 4-5 årene har stedet for sommerleiren vært Risøy Folkehøyskole i Tvedestrand. Skolen er tilrettelagt for rullestolbruk. Vi overnatter “leirskole-style” på flermannsrom i køysenger, men i noen tilfeller kan vi også tilby enkeltrom.

Kjøkkenet på Risøy FHS står for maten hele uka, og den tilpasses allergier om det er meldt fra om i påmeldingsskjema. Hvis du lurer på noe angående tilrettelegging på leir, ta kontakt i god tid på forhånd – vi er opptatt av at alle skal kunne delta på Grønn Ungdoms sommerleir!

Pris

Grønn Ungdoms sommerleir koster 750kr å være med på. Inkludert i prisen får du reiserefusjon, samt mat og overnatting gjennom hele leiren. Vi ønsker at alle skal kunne delta på leir med oss, så det er et viktig utgangspunkt for oss å holde prisen så lav som mulig. I begynnelsen av påmeldingsperioden er det også mulig å betale “earlybird-pris” som vanligvis er 500kr.

Trivsel og sikkerhet

Sommerleir skal være trygt for alle!

Deltakerne sover som regel på rom med folk av samme kjønn. Det sover en leirleder i hver leilighet. Alle Grønn Ungdoms arrangementer er helt frie fra alkohol og illegale rusmidler fra start til slutt. Bruk av alkohol medfører hjemsendelse. Bruk av narkotika blir anmeldt.

Leiren har to trivselsansvarlige av ulike kjønn, som alltid er tilgjengelige for en prat om det skulle være noe. De trivselsansvarlige har også et hemmelig lager av bind, paracet, tannbørster og tannkrem hvis man skulle ha glemt noe!

Noe av det første som skjer på leiren er alltid en felles prat om grensesetting og respekt for andres integritet. Grønn Ungdom har nulltoleranse for seksuell trakassering og grenseoverskridende eller krenkende atferd.

All bading foregår under oppsyn av badevakter som er sertifiserte livreddere i vann.

Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt med sommerleirhøvding Miriam Langmoen på miriam.langmoen@gronnungdom.no eller 93291554.