Forbrukslån
Casinor.com

GRØNN OMSTILLING PÅ 15 ÅR!

I helga holdt Miljøpartiet De Grønne landsmøte i Lillehammer og mer enn 30 grønne ungdommer var tilstede. Der ble partiprogrammet som De Grønne går til valg på vedatt og Grønn Ungdom har fått gjennomslag for mange hjertesaker.

  • Det nye programmet gjør MDG til Norges beste parti på human ruspolitikk, rettferdig migrasjonspolitikk og ambisiøs klimapolitikk, sier Anna Kvam, talsperson i Grønn Ungdom.
  • Grønn Ungdom er klare for tidenes skolevalgkamp og skal hjelpe MDG over sperregrensa og komme inn med en stor gruppe grønne politikere på Stortinget i september, fortsetter Kvam.

GJENNOMSLAG FOR HOVEDKAMPSAK

  • MDG driver ikke med “klimaskyving”. Vi utsetter ikke klimamålene våre etter hvert som vi nærmer oss dem. Derfor går De Grønne i år til valg på å fase ut oljenæringa over 15 år, jubler talsperson Ola Eian.

Grønn Ungdom fikk gjennomslag for å endre punktet om utfasing av oljenæringa fra 20 til 15 år. Eian forklarer:

  • De siste fire årene vært mørke år for norsk klimapolitikk. Regjeringen har åpnet rekordmange oljefelt og avlyst Norges klimamål for 2020. Utslippene har fortsatt å øke.
  • De Grønne er enige med Grønn Ungdom. Det haster som aldri før å fase ut oljenæringa og bygge opp grønne trygge arbeidsplasser. Det er gått fire år siden vi gikk til valg på 20årig utfasing, og det er naturlig at vi nå går til valg på å omstille Norge over 15 år.

Leave a Reply